Ontwerp, bouw en onderhoud website.

Bij Rak Webdesign kunt u terecht voor het ontwerpen, bouwen en eventueel onderhouden van uw website.  Er wordt gewerkt met verschillende systemen, waaronder Joomla en WordPress. Afhankelijk van uw wensen wordt er gekozen welk systeem er wordt gebruikt.

Koppeling social media.

Indien u dat wenst kan er een koppeling gemaakt worden tussen uw site en social media zoals Facebook; dat kan een interessant verlengstuk zijn. De site is responsive, dat wil zeggen dat ze ook goed te bekijken zijn op bijvoorbeeld smartphones en tablets.

website

Ondernemen met compassie.

Uw tevredenheid is belangrijk en daar doet Rak Webdesign zijn uiterste best voor en houdt dat ook graag betaalbaar. U kunt na het opleveren van uw site ook altijd terecht met vragen. Voor het up-to-date houden van uw site kunt u ervoor kiezen om dat zelf te doen, u kunt er ook voor kiezen om dat door Rak Webdesign te laten doen tegen een gering maandbedrag.

Wat kost het?

U heeft al een eenvoudige website voor € 250,00 exclusief BTW. Neem voor meer informatie of een offerte gerust vrijblijvend contact op met Rak Webdesign.